Kolumbia jednou z najväčších producentov kávy. Kolumbijská káva je ručne zberaná a po dôkladnom očistení sušená na priamom slnku. Káva Kolumbia je známa najmä typickou štruktúrou a chuťou po vlašských orechoch. Svetlo pražená káva sa vyznačuje decentnou kyslosťou, tmavo pražená je vhodná na prípravu voňavého espresa s vysokou penou. Kolumbijské vysokohorské podmienky sú ideálnym miestom k pestovaniu kávy. Kávu skladujte vo vzduchotesnej nádobe na suchom mieste.
Zloženie : Zrnková káva - 100 % Kolumbia
Čas prípravy a spôsob prípravy : 7 g mletej kávy zalejeme 100 ml vody o teplote 93-94°C
Hmotnosť : 100 g / 1 kg
Upozornenie : Nejedná sa o výživový doplnok. Nejedná sa o liek a nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Vhodnosť použitia nemusí súhlasiť s účinkami v popise produktu.